2 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
100 g smör
100 g vit choklad
2,5 dl vetemjöl
ev bär eller rabarber till fyllning
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa ägg, vaniljsocker och socker. Smält smöret, rör ut chokladen och blanda ned den. Rör ned vetemjölet.
3. Häll smeten i aluminiumformar eller stadiga muffinsformar. Tryck ned ca 4 hallon i varje form och baka 15 - 20 minuter.
4. Servera kakorna avsvalnade eller kalla med glass eller vispad grädde och ev bär.
14 - 16 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng