100 g smör
100 g vit choklad
2 ägg
3 dl socker
2 dl vetemjöl
Garnering:
vispad grädde
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Bryt ned chokladen i en bunke, smält smöret och häll över och rör om tills chokladen smält. Blanda socker, mjöl och ägg och rör ned det i chokladblandningen.
3. Klicka ut smeten i muffinsformar till ca 2/3 och grädda mitt i ugnen 8 - 12 minuter. Servera med en klick vispad grädde.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…