125 g smält smör
3,5 dl vetemjöl
1,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Fyllning:
4 - 5 dl vita eller röda vinbär
0,5 dl socker
3 dl crème fraîche
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smält smöret. Blanda vetemjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver. Rör ihop med det smälta smöret och tryck ut smeten i en smord pajform, ca 23 - 24 cm i diameter. Ställ formen kallt medan du gör fyllningen.
3. Rör ihop vinbär med socker och crème fraîche. Häll i pajskalet och grädda 35 - 45 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…