Placeholder

Vit vinbärspaj med crème fraîche-fyllning

Ingredienser

125 g smält smör
3,5 dl vetemjöl
1,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver

Fyllning:
4 - 5 dl vita eller röda vinbär
0,5 dl socker
3 dl crème fraîche

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Smält smöret. Blanda vetemjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver. Rör ihop med det smälta smöret och tryck ut smeten i en smord pajform, ca 23 - 24 cm i diameter. Ställ formen kallt medan du gör fyllningen.

3. Rör ihop vinbär med socker och crème fraîche. Häll i pajskalet och grädda 35 - 45 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.