Matlagningsvin
5 dl grädde
Fiskbuljong
Charlottenlök
Chili
Fänkål
Morötter
Kräftstjärtar
Handskalade räkor
Torskrygg
Sockerärtor
Dill
1: fräs lök, vitlök, chili, fänkål & morotsslantar i en järngryta tillsammans med smör
2: späd buljongen i lite vatten i grytan & häll i matlagningsvinet låt puttra lite
3: lägg i musslor, kräftstjärtar & & grädden koka i ca 5 min
4: lägg i torsken, sockerärtor och koka ca 6-8 min
5: garnera med räkorna & dill
Servera gärna med vitlöksbröd
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…