Placeholder

Vit chokladmousse med fruktsalsa

Ingredienser

2 dl vispgrädde
200 g vit choklad
2 dl Kesella

Fruktsalsa:
1 mango
2 persikor
2 kiwifrukter
0,5 dl myntablad
2 - 3 tsk socker
eller flytande honung

Gör så här

1. Vispa grädden. Smält chokladen över vattenbad. Blanda chokladen med Kesellan och rör ned grädden. Fördela smeten i 8 glas och ställ i kylen att stelna minst 2 timmar.

2. Skala och kärna ur frukten och skär den i små tärningar. Blanda den med mynta och socker eller honung och ställ i kylen.

3. Skeda fruktsalsan över moussen strax före servering.

4. Frukten kan ersättas med färska bär efter tillgång.

8 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.