2 dl vispgrädde
200 g vit choklad
2 dl Kesella
Fruktsalsa:
1 mango
2 persikor
2 kiwifrukter
0,5 dl myntablad
2 - 3 tsk socker
eller flytande honung
1. Vispa grädden. Smält chokladen över vattenbad. Blanda chokladen med Kesellan och rör ned grädden. Fördela smeten i 8 glas och ställ i kylen att stelna minst 2 timmar.
2. Skala och kärna ur frukten och skär den i små tärningar. Blanda den med mynta och socker eller honung och ställ i kylen.
3. Skeda fruktsalsan över moussen strax före servering.
4. Frukten kan ersättas med färska bär efter tillgång.
8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…