Placeholder

Vispad pistagepannacotta

Ingredienser

5 dl grädde
Drygt 100g pistagenötssmör
1 dl socker
2,5 ark gelatin
1 vaniljstång (eller en nypa vaniljpulver)
Grön karamellfärg

Gör så här

Lägg gelatinbladen i blöt.
Koka upp grädde, socker, vaniljstång till första bubblan.
Ha i pistagenötssmöret och gelatinbladen.
Rör ordentligt och ha i några droppar karamellfärg.
Låt stå över natten i kylen.
Stavmixa lite sen vispa fluffigt.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Som tårtfyllning eller dessert tillsammans med vit chokladsås och färska hallon

Som tårtfyllning. Om dessert ta mindre gelatin! Servera i cocktailglas med minimal dekor (chokladspegel, hackad pistage, 1 bär?)

Täck eller fyll tårta, eller servera med limemarinerade jordgubbar

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.