Vegetarisk Indisk Linsgryta

Ingredienser

2 dl Grönalinser/Rödalinser
4 dl Vatten
2 tsk Röd Currypasta
1 Gullök
1 Vitlök
1 Röd Paprika
500g Krossade Tomater
1 Burk Kikärtor

Chiliflkes, Koriander, Örtsalt, Spiskummin, Ingefära, Gurkmeja.

Gör så här

1. Koka linserna i ca 5-10min.(beroende på vilka linser du använder)

2. Stek lök, paprika och vitlök i kokosolja, blanda i röd currypasta.

3. Häll i de krossade tomaterna, löken, paprikan och kikärtorna i grytan och krydda. Blanda och låt koka ytterligare 10min.

Grytan är även god att äta kall.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr