Placeholder

Västerbottenpaj

Ingredienser

Pajdeg: 150 gr smör
3 dl mjöl
2 mask iskallt vatten

Fyllning: 200 gr kantareller
3 st ägg
150 gr västerbottens st
3 dl grädde

Gör så här

Hacka kantarellerna. Blanda ägg, ost, grädde o krydda
Lägg kantareller i pajskalet häll över äggstanningen

Grädda i 175 gr ca 40 min

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.