Pajdeg: 150 gr smör
3 dl mjöl
2 mask iskallt vatten
Fyllning: 200 gr kantareller
3 st ägg
150 gr västerbottens st
3 dl grädde
Hacka kantarellerna. Blanda ägg, ost, grädde o krydda
Lägg kantareller i pajskalet häll över äggstanningen
Grädda i 175 gr ca 40 min
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…