Du behöver:
6 stora krustader
Riven västerbottenost
1 ägg
1 dl crème fraiche
Salt och svartpeppar från kvarn
Till servering:
Crème fraiche
Rom
Finhackad rödlök
Färsk dill
Svartpeppar från kvarn
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Fyll krustaderna med 1/3 riven västerbottenost.
Vispa ihop ägg och crème fraiche. Salta och peppra. Häll äggblandningen på osten i krustaderna.
Gratinera i 10 minuter. Låt svalna en kort stund innan du klickar på crème fraiche, rom, rödlök, dill. Vrid några varv med pepparkvarnen över.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…