Placeholder

Varma dajmbananer med vispgrädde

Ingredienser

4 bananer
en klick smör
3 dl vispgrädde
1 Dubbeldajm

Gör så här

1. Skala bananerna. Smält smöret i en stekpanna och stek bananerna ett par minuter på varje sida.

2. Ta upp bananerna, sänk vären och häll i grädden samt en krossad Dajm. Låt detta långsamt smälta ihop på svag värme i pannan. När Dajmen smält är såsen klar.

3. Servera de varma bananerna med dajmsåsen, extra krossad dajm samt glass eller iskall, lättvispad grädde.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.