4 bananer
en klick smör
3 dl vispgrädde
1 Dubbeldajm
1. Skala bananerna. Smält smöret i en stekpanna och stek bananerna ett par minuter på varje sida.
2. Ta upp bananerna, sänk vären och häll i grädden samt en krossad Dajm. Låt detta långsamt smälta ihop på svag värme i pannan. När Dajmen smält är såsen klar.
3. Servera de varma bananerna med dajmsåsen, extra krossad dajm samt glass eller iskall, lättvispad grädde.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…