Placeholder

Varm lyxchoklad med Chili

Ingredienser

2 dl mjölk (3%)
1 dl vispgrädde
1 tsk finrivet apelsinskal
1 krm chilliflakes
50 g hackad mörk choklad
1 krm malen ingefära
Toppa med vispad grädde, hackade nötter och mörk choklad.

Gör så här

Värm mjölken, vispgrädden, apelsinskal och chilliflakes.
Låt sjuda på svag värmebölja 4 min. Tillsätt chokladen och ingefäran. Rör om och låta sjuda i 1 min. Toppa med vispad grädde, hackade nötter och mörk choklad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.