2 dl mjölk (3%)
1 dl vispgrädde
1 tsk finrivet apelsinskal
1 krm chilliflakes
50 g hackad mörk choklad
1 krm malen ingefära
Toppa med vispad grädde, hackade nötter och mörk choklad.
Värm mjölken, vispgrädden, apelsinskal och chilliflakes.
Låt sjuda på svag värmebölja 4 min. Tillsätt chokladen och ingefäran. Rör om och låta sjuda i 1 min. Toppa med vispad grädde, hackade nötter och mörk choklad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk