Placeholder

Varm choklad med kanel

Ingredienser

1 l mjölk, 3%
2 kanelstänger
100 g mörk choklad, 70%

Gör så här

1. Häll mjölken i en kastrull och lägg i kanelstängerna. Låt koka upp. Dra kastrullen åt sidan och bryt i chokladen. Rör tills den smält.

2. Ställ kastrullen på värmen igen och vispa tills det precis börjar koka. Låt stå under lock och dra så kanelen ger smak, ca 5 minuter. Servera.

4 koppar

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr