Placeholder

Världens godaste Tacopaj

Ingredienser

Deg (Förgrädda Ej!)
8 dl vetemjöl (8dl mjölmix för glutenfri alt.)
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
100 g margarin
3 dl mjölk

Fyllning
1,000 g nötfärs
2 st gullök
2 tacomix
4 st Vitlöksklyftor
2 dl Vatten
8 st Tomater
4 dl Créme fraiche 15%
8 msk Lättmajonäs
4 dl Riven ost
20 st Feferoni

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda ihop mjukt margarin med torra ingredienser.
Häll i mjölk och rör ihop.
3. Tryck ut degen i en form med lite högre kanter.
4. Skala och hacka löken.
5. Stek vitlök, lök och köttfärs.
6. Tillsätt tacokrydda och vatten.
7. Låt puttra tills vattnet nästan är borta.
8. Häll köttfärsen i pajskalet.
9. Hacka Feferoni och placera ovan på köttfärsen
10. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs och riven ost.
Bred ut smeten över pajen.
11. Dela plommontomater att garnera med.
12. Grädda i ugnen i 30 minuter eller tills ytan fått fin färg.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.