Deg (Förgrädda Ej!)
8 dl vetemjöl (8dl mjölmix för glutenfri alt.)
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
100 g margarin
3 dl mjölk
Fyllning
1,000 g nötfärs
2 st gullök
2 tacomix
4 st Vitlöksklyftor
2 dl Vatten
8 st Tomater
4 dl Créme fraiche 15%
8 msk Lättmajonäs
4 dl Riven ost
20 st Feferoni
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda ihop mjukt margarin med torra ingredienser.
Häll i mjölk och rör ihop.
3. Tryck ut degen i en form med lite högre kanter.
4. Skala och hacka löken.
5. Stek vitlök, lök och köttfärs.
6. Tillsätt tacokrydda och vatten.
7. Låt puttra tills vattnet nästan är borta.
8. Häll köttfärsen i pajskalet.
9. Hacka Feferoni och placera ovan på köttfärsen
10. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs och riven ost.
Bred ut smeten över pajen.
11. Dela plommontomater att garnera med.
12. Grädda i ugnen i 30 minuter eller tills ytan fått fin färg.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…