Världens enklaste jordgubbsglass / recept Kristina Andersson.

Ingredienser

2p

Ingredienser
200 g jordgubbar, frysta
70 g fryst banan

Till topping
bär, nötter eller frukt

Gör så här

Mixa frukten till glass.
Servera direkt (eller frys in) och strö över nötter och färska bär.

TIPS! Spetsa till det med till exempel mixade rabarber för fräschör, en klick jordnötssmör för en spännande sälta eller mjölk för en milkshake.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.