6 koppar starkt,
nybryggt kaffe
1 dl vaniljvisp
rivet skal av 1 apelsin
1 pkt vaniljglass, 0,5 l
Garnering:
tunna apelsinskivor
1. Låt kaffet kallna och ställ i kylen minst 1 timme, så det blir riktigt kallt. Vispa vaniljvispen till ett riktigt fast skum, gärna med elvisp. Tillsätt apelsinskal.
2. Fördela glassen i 4 höga glas. Häll över det kalla kaffet och toppa drinken med vaniljvisp. Häng ett par apelsinskivor på kanten av varje glas.
3. Servera drinken med sugrör och långskaftad sked.
4 glas
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…