Placeholder

Vanilla ice coffee

Ingredienser

6 koppar starkt,
nybryggt kaffe
1 dl vaniljvisp
rivet skal av 1 apelsin
1 pkt vaniljglass, 0,5 l

Garnering:
tunna apelsinskivor

Gör så här

1. Låt kaffet kallna och ställ i kylen minst 1 timme, så det blir riktigt kallt. Vispa vaniljvispen till ett riktigt fast skum, gärna med elvisp. Tillsätt apelsinskal.

2. Fördela glassen i 4 höga glas. Häll över det kalla kaffet och toppa drinken med vaniljvisp. Häng ett par apelsinskivor på kanten av varje glas.

3. Servera drinken med sugrör och långskaftad sked.

4 glas

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.