Placeholder

Vaniljmanna med passion

Ingredienser

Gröt:
2,25 dl mjölk
2 tsk vaniljsocker
0,5 krm salt
2 msk mannagryn

Mos:
2 päron
0,5 dl apelsin- och
blodapelsinjuice
2 passionsfrukter

Gör så här

1. Koka upp mjölk, vaniljsocker och salt i en kastrull. Vispa ned mannagrynen och koka på svag värme under omrörning ca 4 minuter.

2. Vispa gröten luftig och slät, görs lättast med elvisp. Häll upp i portionsformar och kyl, gärna över natten.

3. Skala, kärna ur och skär päronen i bitar. Koka dem mjuka i juicen i en liten kastrull ca 10 minuter. Mixa till ett mos.

4. Dela och gröp ur passionsfrukterna och rör ned i moset. Låt kallna och förvara i kyl.

5. Servera vaniljmannan med fruktmoset.

2 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.