Gröt:
2,25 dl mjölk
2 tsk vaniljsocker
0,5 krm salt
2 msk mannagryn
Mos:
2 päron
0,5 dl apelsin- och
blodapelsinjuice
2 passionsfrukter
1. Koka upp mjölk, vaniljsocker och salt i en kastrull. Vispa ned mannagrynen och koka på svag värme under omrörning ca 4 minuter.
2. Vispa gröten luftig och slät, görs lättast med elvisp. Häll upp i portionsformar och kyl, gärna över natten.
3. Skala, kärna ur och skär päronen i bitar. Koka dem mjuka i juicen i en liten kastrull ca 10 minuter. Mixa till ett mos.
4. Dela och gröp ur passionsfrukterna och rör ned i moset. Låt kallna och förvara i kyl.
5. Servera vaniljmannan med fruktmoset.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng