40 g smör
0,75 dl strösocker
3 msk olja
1,5 dl vetemjöl
2 krm hjorthornssalt
0,5 msk vaniljsocker
För laktosfritt - Använd laktosfritt smör.
1. Sätt ugnen på 150°.
2. Vispa smör och socker poröst. Vispa i oljan.
3. Blanda övriga torra ingredienser och rör ner i sockersmeten.
4. Forma till en deg. Knip av små bitar och rulla med mjölade fingrar till bollar, stora som mycket små köttbullar. Lägg på bakplåtspapper på plåt.
5. Grädda mitt i ugnen 15-17 min. Lägg att kallna på galler.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng