40 g smör
0,75 dl strösocker
3 msk olja
1,5 dl vetemjöl
2 krm hjorthornssalt
0,5 msk vaniljsocker
För laktosfritt - Använd laktosfritt smör.
1. Sätt ugnen på 150°.
2. Vispa smör och socker poröst. Vispa i oljan.
3. Blanda övriga torra ingredienser och rör ner i sockersmeten.
4. Forma till en deg. Knip av små bitar och rulla med mjölade fingrar till bollar, stora som mycket små köttbullar. Lägg på bakplåtspapper på plåt.
5. Grädda mitt i ugnen 15-17 min. Lägg att kallna på galler.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…