2,5 dl vispgrädde
2 ägg
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
0,5 dl citronlikör
3 dl matyoghurt
Garnering:
jordgubbar
1. Vispa grädden tjock och vispa ägg och socker pösigt. Blanda smeten med vaniljsocker, citronlikör och yoghurt.
2. Vänd ned den vispade grädden och häll smeten i en kransform som rymmer ca 1,5 l. Täck med plastfolie och frys parfaiten minst 4 timmar.
3. Låt parfaiten stå framme i rumstemperatur ca 20 minuter innan den ska ätas. Servera jordgubbar eller andra bär till.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng