Ingredienser pajdeg:
• 100 gram smör
• 135 gram strösocker
• 52 gram ägg
• 180 gram vetemjöl
• 5 gram bakpulver
Ingredienser, fyllning:
• 250 gram skivade jordgubbar
• 300 gram gräddfil
• 52 gram ägg
• 90 gram strösocker
• 6 gram vaniljsocker
Instruktioner:
1. Blanda all ingredienser till pajdegen och tryck ut den i en pajform.
2. Lägg i bären
3. Rör ihop fyllning (allt utom bären) till en jämn röra
4. Häll röran över bären
5. Grädda 200 grader (- 25 grader på varmluftsugn) i ca 20-30 minuter
6. Serveras kall dagen efter
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…