Placeholder

Ugnsbakade bananer

Ingredienser

6 mogna bananer
1 dl brun farin
50 g mjukt smör
rivet skal av 1 apelsin
1 tsk kanel
0,25 tsk malen ingefära
0,25 tsk riven muskot
saft av 1 apelsin

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj ett ugnssäkert fat.

2. Skala bananerna och lägg dem på fatet. Du kan ev halvera dem på längden. Blanda övriga ingredienser utom apelsinsaften. Häll blandningen över bananerna och droppa över apelsinsaften.

3. Baka i ugnen ca 25 minuter och servera med vispad grädde eller glass.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.