1 dl havregryn
1 dl mjölk
1 ägg
1 nypa salt
Topping:
0,5 dl hallon och blåbär,
färska eller frysta, eller
vad man har hemma
litet kanel
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda havregryn, mjölk, ägg och en nypa salt i en bunke. Om du vill ha mer smak kan du blanda i t ex vaniljpulver, kanel, kardemumma eller någon annan krydda du gillar.
3. Fyll en lagom stor form och baka mitt i ugnen ca 20 - 25 minuter tills gröten fått fin färg. och känns fast. Toppa med litet kanel och njut!
1 portion
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng