4 glas:
1 dl koncentrerad flädersaft
2 dl koncentrerad rabarbersaft
750 ml vitt vin (torrt och lätt)
1 1/2 liter fruktsoda
Garnering:
4 späda rabarberstjälkar
färska jordgubbar
is
4 glas:
1 citron, skal + saft
1 dl fläderdryck, koncentrerad
1 flaska alkoholfritt mousserande vin
Garnering:
citronskivor
citronmeliss
1/2 granatäppelkärnor
Blanda rabarber- och flädersaft med vinet i en karaff. Placera ut glasen på en serveringsbricka. Lägg 2–3 isbitar i varje glas, fyll upp glasen till ungefär 2/3 med saft- och vinblandningen. Fyll upp med fruktsoda i glasen, garnera med en rabarberstjälk och någon jordgubbe i varje glas.
Riv citronskalet och häll tillsammans med citronsaften i en tillbringare. Tillsätt fläderdrycken och låt dra en kort stund. Häll kallt mousserande vin i tillbringaren. Häll upp i glas och garnera med citronskivor, granatäppelkärnor och citronmeliss.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…