4 glas:
1 dl koncentrerad flädersaft
2 dl koncentrerad rabarbersaft
750 ml vitt vin (torrt och lätt)
1 1/2 liter fruktsoda
Garnering:
4 späda rabarberstjälkar
färska jordgubbar
is
4 glas:
1 citron, skal + saft
1 dl fläderdryck, koncentrerad
1 flaska alkoholfritt mousserande vin
Garnering:
citronskivor
citronmeliss
1/2 granatäppelkärnor
Blanda rabarber- och flädersaft med vinet i en karaff. Placera ut glasen på en serveringsbricka. Lägg 2–3 isbitar i varje glas, fyll upp glasen till ungefär 2/3 med saft- och vinblandningen. Fyll upp med fruktsoda i glasen, garnera med en rabarberstjälk och någon jordgubbe i varje glas.
Riv citronskalet och häll tillsammans med citronsaften i en tillbringare. Tillsätt fläderdrycken och låt dra en kort stund. Häll kallt mousserande vin i tillbringaren. Häll upp i glas och garnera med citronskivor, granatäppelkärnor och citronmeliss.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng