1 burk fruktcocktail
saft av 1 apelsin
saft av 1 citron
2 msk potatismjöl
0,5 dl vatten
1. Blanda fruktcocktail och vatten i en gryta. Låt det koka upp. Pressa apelsinen och citronen.
2. Rör ut potatismjölet i apelsin- och citronsaften. Blanda ned det i grytan under omrörning och ge det hela ett lätt uppkok.
3. Häll upp krämen i en skål och strö över litet socker så ytan inte skinnar sig. Servera krämen varm eller kall med mjölk eller gräddmjölk till.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng