Potatis
1 msk vit tryffelolja
1 vitlöksklyfta
2 msk rapsolja
Salt och peppar
Riven parmesan
Skär upp potatisen i stavar. Låt ligga i vatten för att få bort stärkelse. Häll upp oljan, tryffeln och pressa i vitlöken i en bunke. Tillsätt salt och peppar. Lägg ut på en plåt och riv parmesan över. In i ugnen ca 40 minuter på grill. KLART! Servera med tryffelmajjo för bäst smak.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…