Fast potatis
Gul lök
3 ägg
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Skala och skiva potatis och lök. Lägg allt i en stor panna och fritera i olja tills potatisen är mjuk.
Häll av i durkslag och spara oljan.
Blanda och vispa ihop ägg, salt och peppar i en bunke.
Blanda i potatisen och löken i äggen och ställ åt sidan under plastfolie i ca 30 minuter.
Stek omeletten ca 5 minuter på varje sida.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…