2 tonfiskburkar
3 dl mathavre
1/2 tärnad gurka
2 mosade avokados
1/2 finhackad rödlok
10 klyftade körsbärstomater
1 liten påse spenat
Salt och peppar
Dressing:
1 msk dijonsenap
1 msk balsamvinäger
1 msk olivolja
Salt och peppar
Koka mathavren.
Blanda balsamvinägern och senapen till dressingen, vispa till sist i oljan. Salta och peppra.
Vänd runt tonfisken i lite av dressingen.
Blanda de övriga ingredienserna till salladen med mathavren och resten av dressingen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…