2 burkar tonfisk i vatten
1/2 finhackad rödlök
2 st hårdkokta hackade ägg
1 liten hackad röd paprika
2-3 små cornichons
0,5 dl majonnäs
2 dl creme fraiche
1 msk fryst persilja
1 msk fryst gräslök
1 tsk torkad basilika
1 tsk chiliflakes
lite citronsaft
salt&peppar
Låt vätskan få rinna av tonfisken.
Hacka lök, paprika, ägg och cornichons.
Lägg allt i en större skål och rör om.
Tillsätt tonfisk, crème fraîche, majonnäs, kryddorna och citronsaft.
Rör om och smaka av med salt och peppar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng