3st tomater
2msk olivolja
1 lök
1 vitlöksklyfta
1 röd paprika
2 buljongtärningar
1 liter vatten
½ dl tomatpure
1tsk socker
basilika
pasta
Skålla tomater 1-2 minuter och hacka sedan. Fräs lök, vitlök och paprika 10 minuter. Fräs tomater i 10 minuter. Tillsätt buljong, tomatpure, socker, salt, peppar 15 minuter. Tillsätt basilika och mixa
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…