2 dl långkornigt ris
2 msk matolja
2,5 dl finhackad lök
1 pressad vitlöksklyfta
2,5 dl hönsbuljong
1 burk krossade tomater
1 dl skivad purjolök
0,5 grön paprika, tärnad
0,5 tsk salt
1 krm vitpeppar
Garnering:
paprikaringar
1. Fräs oljan i en stor kastrull. Tillsätt ris, lök och vitlök. Fräs blandningen på medelvärme 4 minuter.
2. Tillsätt buljong, krossade tomater, purjolök, paprika, salt och peppar. Låt det hela småkoka under lock 20 - 25 minuter eller tills riset är mjukt. Tillsätt ev mer vätska om riset kokat torrt.
3. Garnera med paprikaringar.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…