Pajdeg
125 g mozzarella
1 ägg
1 dl grädde
1 dl riven ost
1 dl riven parmesan
Några blad hackad basilika
1 stjälk salladslök
Salt
Peppar
500 g körsbärstomater
Olivolja
Örtsalt
1) Gör en valfri pajdeg, tryck ut i formen och förgrädda.
2) Trasa sönder mozzarellan och lägg i pajskalet.
3) Blanda ihop ägg och grädde till en äggstanning.
4) Rör ner all riven ost, skivad salladslök, hackad basilika, salt och peppar.
5) Ös ner röran i pajskalet.
6) Halvera tomaterna och lägg dekorativt på pajen. Toppa med olivolja, örtsalt och svartpeppar.
7) Grädda pajen i 175 grader tills den ser färdig ut.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…