Tomatpaj

Ingredienser

Pajdeg
125 g mozzarella
1 ägg
1 dl grädde
1 dl riven ost
1 dl riven parmesan
Några blad hackad basilika
1 stjälk salladslök
Salt
Peppar
500 g körsbärstomater
Olivolja
Örtsalt

Gör så här

1) Gör en valfri pajdeg, tryck ut i formen och förgrädda.
2) Trasa sönder mozzarellan och lägg i pajskalet.
3) Blanda ihop ägg och grädde till en äggstanning.
4) Rör ner all riven ost, skivad salladslök, hackad basilika, salt och peppar.
5) Ös ner röran i pajskalet.
6) Halvera tomaterna och lägg dekorativt på pajen. Toppa med olivolja, örtsalt och svartpeppar.
7) Grädda pajen i 175 grader tills den ser färdig ut.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.