Pajdeg
125 g mozzarella
1 ägg
1 dl grädde
1 dl riven ost
1 dl riven parmesan
Några blad hackad basilika
1 stjälk salladslök
Salt
Peppar
500 g körsbärstomater
Olivolja
Örtsalt
1) Gör en valfri pajdeg, tryck ut i formen och förgrädda.
2) Trasa sönder mozzarellan och lägg i pajskalet.
3) Blanda ihop ägg och grädde till en äggstanning.
4) Rör ner all riven ost, skivad salladslök, hackad basilika, salt och peppar.
5) Ös ner röran i pajskalet.
6) Halvera tomaterna och lägg dekorativt på pajen. Toppa med olivolja, örtsalt och svartpeppar.
7) Grädda pajen i 175 grader tills den ser färdig ut.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg