Placeholder

Tomat- och auberginesoppa med quesadilla

Ingredienser

1 vitlöksklyfta, hackad
1 aubergine, skalad och tärnad
800 g krossade tomater
6 dl vatten
3 msk grönsaksbuljong
1 msk balsamvinäger
1 msk honung

Quesadilla
2 dl kokt quinoa, gärna vit
150 g riven ost
2 dl majs
2 tortillabröd
Koriander

Gör så här

1. Fräs vitlök och aubergine i olja. Tillsätt krossade tomater, vatten, buljong, balsamvinäger och honung.

2. Låt koka ca 15 min och mixa slät med en mixerstav.

3. Fördela quinoa, ost och majs mellan två bröd. Hetta upp en torr stekpanna och stek quesadillan till fin yta på båda sidor på medelvärme. Klipp upp och servera till soppan.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr