1 vitlöksklyfta, hackad
1 aubergine, skalad och tärnad
800 g krossade tomater
6 dl vatten
3 msk grönsaksbuljong
1 msk balsamvinäger
1 msk honung
Quesadilla
2 dl kokt quinoa, gärna vit
150 g riven ost
2 dl majs
2 tortillabröd
Koriander
1. Fräs vitlök och aubergine i olja. Tillsätt krossade tomater, vatten, buljong, balsamvinäger och honung.
2. Låt koka ca 15 min och mixa slät med en mixerstav.
3. Fördela quinoa, ost och majs mellan två bröd. Hetta upp en torr stekpanna och stek quesadillan till fin yta på båda sidor på medelvärme. Klipp upp och servera till soppan.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng