150 g Toblerone
1 tsk honung
2 ägg
2 dl grädde
Hallonsås:
125 g hallon
1 - 2 msk florsocker
1. Vispa grädden. Dela Tobleronen i småbitar och smält den försiktigt tillsammans med honung över vattenbad. Vispa äggen fluffiga, rör försiktigt ned chokladen och sist vispgrädden, litet i taget. Blanda försiktigt.
2. Klicka ned i glas och ställ sedan in dem i kylskåpet minst en timme. Lägg hallonen i en kastrull och tillsätt florsocker efter smak. Värm litet försiktigt. Mixa ev för att få såsen slät.
3. Servera moussen med såsen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…