150 g Toblerone
1 tsk honung
2 ägg
2 dl grädde
Hallonsås:
125 g hallon
1 - 2 msk florsocker
1. Vispa grädden. Dela Tobleronen i småbitar och smält den försiktigt tillsammans med honung över vattenbad. Vispa äggen fluffiga, rör försiktigt ned chokladen och sist vispgrädden, litet i taget. Blanda försiktigt.
2. Klicka ned i glas och ställ sedan in dem i kylskåpet minst en timme. Lägg hallonen i en kastrull och tillsätt florsocker efter smak. Värm litet försiktigt. Mixa ev för att få såsen slät.
3. Servera moussen med såsen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng