Placeholder

Tobleronemousse

Ingredienser

150 g Toblerone
1 tsk honung
2 ägg
2 dl grädde

Hallonsås:
125 g hallon
1 - 2 msk florsocker

Gör så här

1. Vispa grädden. Dela Tobleronen i småbitar och smält den försiktigt tillsammans med honung över vattenbad. Vispa äggen fluffiga, rör försiktigt ned chokladen och sist vispgrädden, litet i taget. Blanda försiktigt.

2. Klicka ned i glas och ställ sedan in dem i kylskåpet minst en timme. Lägg hallonen i en kastrull och tillsätt florsocker efter smak. Värm litet försiktigt. Mixa ev för att få såsen slät.

3. Servera moussen med såsen.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.