Toast Skagen

Ingredienser

6 portioner
1/2 kg färska räkor
1 rödlök
1 knippe dill
1/2 dl majonäs
1/2 dl gräddfil
1 citron
salt, peppar
6 formfranska
1 msk smör

Gör så här

Skala och hacka räkorna. Finhacka dill och rödlök. Blanda räkor, dill, rödlök, majonäs, gräddfil och saften från hälften av citronen. Smaka av med salt och peppar.
Skär bort kanterna på formfranskan och stek brödskivorna i smör. De ska bli härligt gyllenbruna. Jag brukar använda lite extra smör för det blir extra gott. Servera skagenröran på brödskivorna och toppa gärna med löjrom och en dillkvist. Skär resten av citronen i klyftor och lägg vid sidan.

Betyg (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr