125 g mjukt smör
2,5 dl socker
0,75 dl neutral olja,
rumstempererad
4 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 tsk hjorthornssalt
1,5 msk kakao
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Vispa smör och socker poröst. Häll i oljan i en stråle under fortsatt vispning. Blanda mjöl, vaniljsocker och hjorthornssalt. Rör ned det i smeten och blanda samman till en deg.
3. Dela degen på hälften och blanda kakao i den ena delen. Ta en liten bit deg från varje deghalva och rulla samman till bollar. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper.
4. Grädda i mitten av ugnen ca 15 - 20 minuter.
35 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…