Placeholder

Texmexgryta med färs, fläsk och bönor

Ingredienser

400 g nötfärs
300 g kallrökt fläsk i bit
1 burk stora vita bönor, ca 400 g
1 rödlök
3 tsk malen spiskummin
3 tsk paprikapulver
salt
peppar

Gör så här

1. Ta bort svålen på fläsket och dela det i mindre bitar. Stek tills det fått fin färg och blivit litet knaprigt.

2. Ta upp det och låt det rinna av. Spara stekfettet från fläsket i pannan för att steka lök och färs i.

3. Låt bönorna rinna av. Skala och hacka löken och stek den med färs och kryddor i det sparade stekfettet. Tillsätt det stekta fläsket och de avrunna bönorna. Salta och peppra, men tänk på att fläsket ger sälta.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.