0,5 dl urkärnade sura körsbär,
frysta går bra
0,5 dl socker
3 dl fin vaniljglass
3 dl fin chokladglass
0,5 dl kakao
1. Koka samman bär och socker och låt svalna. Forma vaniljglassen till 4 kulor med några körsbär i mitten.
2. Lägg i låga, fryståliga glas och frys in ett par timmar. Lägg ett lager chokladglass runt vaniljglassbollarna och rulla dem runa med hjälp av plastfolie.
3. Frys in några timmar.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…