8 ägg
4 dl strösocker
2 dl vetemjöl
2 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 175 grader
Smörj och bröa en springform med avtagbara kanter.
1. Blanda vetemjöl, potatismjöl och bakpulver
2. Vispa ägg och socker vitt och poröst
3. Blanda i mjölblandningen försiktigt med en slickepott.
4. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…