Tagliatelle med quornfärs, linser och ärtor

Ingredienser

400 g quornfärs
1 gullök
1 vitlök
2 dl röda linser
1,5 dl gröna ärtor
500 g tomatkross
2 msk tomatpurré
1 msk ketshup eller socker (kan uteslutas)
2 krm paprikapulver
1 msk mushroom soy
½-1 tsk salt

Gör så här

1. Börja med att fylla en pastakastrull med vatten och sätt på spisen. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen,

2. hacka löken och vitlöken och fräs i ca 2 msk olja, tillsätt quornfärsen och låt det stekas med lökhacken i några minuter och krydda sedan med paprikapulver.

3. tillsätt tomatpurrén och resten av kryddorna och när det brynt klart så häller du över de krossade tomaterna. låt de koka ihop och smaka av om kryddorna smakar bra och lägg till något om de behös.

4.Samtidigt som du lagt ned pastan i de kokande vattnet kan du hälla i linserna och ärtorna i färsen så blir allt klart samtigt.

SMAKLIG MÅLTID!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr