Ca 300 g tagliatelle
1 röd paprika
1,5 dl grädde av valfri sort
nymalen svartpeppar
finhackad persilja
2 dl riven lagrad ost
1. Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten enligt anvisning. Tillsätt tärnad paprika som får koka med de sista minuterna.
2. Häll av pastavattnet. Blanda pastan med grädde och mal över litet svartpeppar. Strö till sist över finhackad persilja.
3. Servera genast med riven ost och grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk