Placeholder

Tacofärs på svartabönor och quinoa

Ingredienser

* 1dl okokt quinoa (kok upp med vatten innan du rör ner i röran)
* 1 paket svarta bönor
* 1 paket kidneybönor
* 2 röda lökar
* 2-3 klyftor vitlök
* 1 röd chili
* 2 msk tomatpuré
* 2-3 tsk chipotle paste/sås
* 1 1/2 msk Cajun pepparmix (santa maria) eller en tacoo kryddmix eller
* 1 tsk oregano
* 100g champinjon
* 1 grön paprika fint hackad
* Några bitar skivad jalapeños
* Krydda extra med cayennepeppar, chilipulver, salt och peppar vid behov
* (Krossade tomater för konsistens istället för vatten)

Gör så här

- Koka quinoan så den är klar innan stekningen börjar.
- Hacka och stek lök, vitlök, svamp, chili. Stek det i lite vatten/grönsaksbuljong löst i lite vatten till det mjuknat, blir det torrt lägg i lite vatten.
- Mosa de svarta bönorna till en smet, lägg ner i stekpannan/kastrullen med quinoa, tomatpuré och kryddor.
- Tillsätt vatten eller krossade tomater för att göra röran till önskad konsistens
- Rör om och stek upp till önskad värme

!!Tips -> Gör dubbel dos!!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr