• 250g äggnudlar
• 400g strimlat fläskkött (eller kyckling som vi hade)
• ca ½ tsk salt
• 1 burk vattenkastanjer
• 1 burk minimajs
• 1 burk bambuskott
• 1 röd paprika
• 1 msk färsk riven ingefära (eller på kryddburk som vi använde oss utav)
• 1 dl sweet chilisås
• 2 msk soja
• 2 ½ dl matgrädde
1. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar.
2. Stek köttet i en stor stekpanna tills det ser klart ut.
3. Salta och ta upp köttet.
4. Fräs grönsakerna tillsammans en stund.
5. Häll ner köttet igen och tillsätt ingefära, sweet chilisås, soja och matgrädde. Låt det koka upp.
6. Blanda nudlarna med kött och grönsaker, och låt det koka någon minut
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk