Sweet chiliwok

Ingredienser

• 250g äggnudlar
• 400g strimlat fläskkött (eller kyckling som vi hade)
• ca ½ tsk salt
• 1 burk vattenkastanjer
• 1 burk minimajs
• 1 burk bambuskott
• 1 röd paprika
• 1 msk färsk riven ingefära (eller på kryddburk som vi använde oss utav)
• 1 dl sweet chilisås
• 2 msk soja
• 2 ½ dl matgrädde

Gör så här

1. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar.
2. Stek köttet i en stor stekpanna tills det ser klart ut.
3. Salta och ta upp köttet.
4. Fräs grönsakerna tillsammans en stund.
5. Häll ner köttet igen och tillsätt ingefära, sweet chilisås, soja och matgrädde. Låt det koka upp.
6. Blanda nudlarna med kött och grönsaker, och låt det koka någon minut

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.