• 250g äggnudlar
• 400g strimlat fläskkött (eller kyckling som vi hade)
• ca ½ tsk salt
• 1 burk vattenkastanjer
• 1 burk minimajs
• 1 burk bambuskott
• 1 röd paprika
• 1 msk färsk riven ingefära (eller på kryddburk som vi använde oss utav)
• 1 dl sweet chilisås
• 2 msk soja
• 2 ½ dl matgrädde
1. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar.
2. Stek köttet i en stor stekpanna tills det ser klart ut.
3. Salta och ta upp köttet.
4. Fräs grönsakerna tillsammans en stund.
5. Häll ner köttet igen och tillsätt ingefära, sweet chilisås, soja och matgrädde. Låt det koka upp.
6. Blanda nudlarna med kött och grönsaker, och låt det koka någon minut
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng