2 ägg
2 dl socker
100 g smält smör
4 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
2,5 dl repade svarta vinbär
0,75 dl mandelspån
2 msk pärlsocker
1. Sätt ugnen på 200 grader. Klä en form, ca 30 x 20 cm, med bakpapper.
2. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ned smöret. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och rör ned i smeten. Tillsätt mjölken.
3. Häll smeten i formen och strö över bär, mandel och pärlsocker. Grädda 20 - 25 minuter. Låt svalna i formen och skär upp i rutor.
24 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…