Placeholder

Svartvinbärsmousse

Ingredienser

4 dl svarta vinbär
0,5 dl socker
finrivet skal och saft av 0,5 citron
3 dl vispgrädde

Gör så här

1. Mixa hälften av vinbären och rör dem med socker, citronsaft och -skal tills sockret löst sig. Sila bärblandningen genom en finmaskig sil.

2. Vispa grädden och blanda med bärblandningen. Vänd ned resten av bären hela, men spara några till dekoration.

3. Fördela i portionsskålar eller små glas och låt stå svalt till servering.

4 - 6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr