200 g champinjoner
1 röd paprika
1 gul paprika
10 cm purjolök
2 msk olja till stekning
2 ägg
0,5 dl grädde
1 dl mjölk
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnsfast form, ca 20 x 30 cm.
2. Dela och borsta eller skölj svampen. Kärna ur och skölj paprikorna och skär dem i strimlor. Rensa och strimla purjolöken. Stek svamp, paprika och lök i en stekpanna i omgångar så de får fin färg.
3. Vispa samman ägg, grädde, mjölk, salt och peppar. Lägg fräset i formen, häll äggstanningen över och tillaga ca 25 minuter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…