150 g rumsvarmt smör
2 dl socker
2 ägg
1 msk vaniljsocker
rivet skal av 1 citron
0,5 dl citronsaft
1 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1. Sätt ugnen på 175 grader och ställ ut 10 muffinsformar i en muffinsplåt.
2. Vispa smör och socker krämigt, tillsätt sedan ett ägg i taget och vispa ihop. Rör ned resterande ingredienser, fördela smeten jämnt i formarna och grädda mitt i ugnen ca 12 minuter.
10 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…