Supergod rabarberpaj

Ingredienser

Pajen
2-3 dl vetemjöl
0,5 dl strösocker
100 g smör eller margarin

Rabarberna
5 medelstora rabarber skivade
1 msk potatismjöl
0,25 dl strösocker

Gör så här

1. Blanda ihopa alla ingredienser ( 2 dl vetemjöl ) med händerna

2. Om degen är för torr så tillsätt mer smör eller margarin. Om degen är för kladdig så tillsätt mer mjöl. Vi är ute efter en fast men inte smulig deg.

3. Platta ut degen i en pajform men spara lite till toppen av pajen

4. Skölj rabarberna och häll i pajbottnen. Blanda i strösockret och potatismjölet och blanda försiktigt med fingrarna

5. Strö över det sista av pajdegen på rabarberna och ställ i ugnen ca 20 minuter på 175 grader

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.