Placeholder

supergod lax med parmesan.

Ingredienser

4 personer
4 fiskfileer
8 bitar Salami
riven parmesanost
mjölk
salt.
tillbehör potatis
mosad med salt,peppar och timjan.
Sallad.

Gör så här

1, Lägg upp laxen i en form
2, sedan ta 2 salamibitar per laxbit.
3, Till sist riv osten och häll på mjölk.
4, och in i ugnen på 175 grader

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Inkokt lax med dillmajonnäs

https://www.koket.se/anette_rosvall_och_emma_hamberg/varmratter/fisk_och_skaldjur/inkokt_lax Koka upp vattnet med löken och resten av ingredienserna. Lägg laxfilén i en ugnsfast…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.