Placeholder

Stuvad brysselkål

Ingredienser

1 nät färsk brysselkål
100 g Philadelphiaost
0,75 dl grädde
salt
peppar

Gör så här

1. Putsa brysselkål och lägg den i en kastrull med vatten. Låt sjuda i lättsaltat vatten tills den mjuknar.

2. Rör ihop grädde, salt och peppar med Philadelphiaosten. Häll av vattnet och ställ tillbaka på spisen.

3. Rör ned ostblandningen och låt sjuda upp på svag värme under omrörning bara ett par minuter. Sedan är det klart att servera.

2 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr