2 äpplen
10 cm gurka
10 blad mynta
10 frysta jordgubbar
1. Skölj äpple och gurka och pressa i råsaftcentrifug. Slå upp juicen i en mixer tillsammans med jordgubbar och mynta.
2. Mixa till issörja. Om mixen blir för hård kan du slå på litet mer gurk- och äppeljuice.
3. Häll upp i glas och servera.
1 glas
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng